plumbing-suppliesФирмата ни предлага пълен комплект от ВиК услуги:

 • изграждане на нови ВиК мрежи,
 • смяна на стари ВиК инсталации,
 • монтаж на нова ВиК санитария.
 1. Изграждаме водопроводно и канализационно сградно отклонение при наличието на проект одобрен от ВиК дружеството.
 2. Използват се два начина, на открит изкоп или на закрит – тунелен способ.
 3. Монтаж и реконструкция на сградни водопроводни и канализационни инсталации, смяна на щрангове.
 4. Водопровод в сгради – поцинковани тръби, тапи, кранове, смесителни батерии, възвратни клапи, укрепители, водомери, бойлери, фитинги, полипропиленови тръби, PVC тръби.
 5. Канализация в сгради – каменинови тръби, чугунени тръби, PVC тръби, сифони, мивки, вани, тоалетни, хоризонтални и вертикални шрангове, водосточни тръби, ревизионни отвори и ревизионни шахти.
 6. Полипропиленови тръби – вътрешен водопровод,
 7. Полиетиленови тръби – подземни водопроводни връзки, сградно водопроводно отклонение.
 8. Топлоизолация на водопроводни тръбни системи.
 9. Отстраняване на ВиК течове в мрежата и по консуматорите.

Обадете ни се и ще получите качествени ВиК услуги с гаранция.

Фирмата ни извършва всякакви водопроводни и канализационни ремонти с добро качество, извършваме и отстраняване на ВиК течове.

Обадете ни се, за да ви дадеме професионална ВиК консултация.

По телефона можете да получите ориентировъчна цена за желаният от вас ВиК ремонт и да уговорите ден и час за извършване на огледа.

Консултираме и ремонтираме ВиК инсталацията в домове, офиси, сгради и пред предстоящ цялостен ремонт на имота, също така извършваме и извънсградови ВиК ремонти.

Домашни ВиК ремонти – Планирайте вашите ВиК ремонти предварително, изяснете си къде точно ще желаете да поставите пералнята, мивката и т.н. Ако тепърва предвиждате закупуването им, хубаво е да изберете желания модел и да му вземете мерките, за да имате представа къде да ви бъдат направени изводите за водопровод и канализация.

След ремонта е препоръчително да си изготвите чертеж, на който да отебележите откъде минават новопрекараните ВиК тръби, с цел в бъдеще при други домашни ремонти да не се притеснявате, че ще засегнете някоя от вече положените тръби.

ВиК ремонти на сгради (блокове, къщи, бизнес сгради, училища, детски градини) – подмяна на водопровод, подмяна на канализация, изграждане на липсващи канализационни връзки, ремонти на шахти, смяна на тръби, смяна на ВиК щрангове.

Предлагаме Ви ВиК ремонти с добро качество. Доброто качество изисква качествени материали от известни производители, професионална техника за ВиК ремонти, опитни майстори вик специалисти и балансирана стойност на услугата при ремонта. Добрите специалисти по водопровод и канализация предлагат и добри решения за своите настоящи и бъдещи клиенти в тази сфера на услугите.