kartiНие имаме нужния екип и професионална техника, за да предложим на нашите клиенти висококачествена услуга. Знаем, че къртенето на бетон е трудоемко и не всеки би се справил с него. Ето затова можете напълно да ни се доверите.

Ние сме извършили множество ремонти, свързани с къртене на бетон, което е основата за облика на жилището. Главно усвояването на части от жилищна площ е най-желаната услуга от нашите клиенти. Извършваме също така

  • къртене на баня,
  • сваляне на плочки, мозайки, фаянс, теракот,
  • демонтираме остъклени конструкции от метал и дърво,
  • разширяваме отвори за врати и прозорци.

Къртенето е съпроводено и с много отпадъци. Затова предлагаме на нашите клиенти комплексно почистване и извозване на отпадъците.

Фирма Дианика ЕООД работи и в областта на грубото строителство – къртене, чистене и извозване на
отпадъците. При необходимост от промяна в дома Ви нашите работници ще се заемат. Всички боклуци и отпадъци се извозват със собствен транспорт. Материалната база, включва технически средства за реализиране на къртачни дейности, собствени транспортни средства за извозване, машини и съоръжения.

При желана промяна на интериора или нужда от ремонт на банята или кухнята, фирма Дианика ЕООД отстранява, кърти фаянс, теракота, плочки, тухли, бетонени плочи и се грижи за тяхното изхвърляне. Като част от ремонтната дейност, почистването на замърсените площи е важен елемент, относно добрата хигиена и избягване наслояване на неприятни отпадъчни вещества и миризми в дома или офиса Ви.